یونولیت, یونولیت ورقی

ورق عایق پلاستوفوم

ورق عایق پلاستوفوم

ورق های عایق پلاستوفوم

برترفوم طیبی تولید کننده انواع ورق های پلاستوفوم با ابعاد مختلف و چگالی های متفاوت جهت انواع عایق کاری دیوارها و کف ساختمان و دانسیته های بالا مثل 20 و … 30 و … ویژه سرمایش ـ گرمایش از کف و عایق نمودن انواع سردخانه که از ضخامت 1cm, 1.5cm, 2cm, 2.5cm و… شروع شده که ابعاد طول و عرض استاندارد ورق شامل 100cm, 200cm می باشد. که ضخامت بستگی به سفارش مشتری برش خورده می شود.

تولید ورق یونولیت

ورق عایق پلاستوفوم و انواع یونولیت‌های دیگر با یک روش واحد تولید می‌شوند که شامل ۳ مرحله اصلی است:

در مرحله اول که مرحله پیش انبساط است ماده اولیه (استایرن) توسط تزریق بخار حجیم شده وارد اکسپندر شده و حجم آن به بیش از ۵۰ برابر حجم اولیه می‌رسد.

در مرحله دوم که مرحله تهویه است در فرایند پلیمریزاسیون از دو ماده شنتان و دی‌اکسید کربن برای حجم دهندگی و پف کنندگی مواد اولیه استفاده می‌شود. و سپس برای رسیدن به دما و فشار تعادل ۶ تا ۱۲ ساعت استراحت داده شده و دوره تکامل را طی می‌کند.

قالب‌سازی مهره‌‌‌های خنک شده داخل قالب قرار گرفته و دوباره با بخار آب گرم می‌شوند که باعث می‌شود یونولیت‌ها شکل بلوک مادر را به خود بگیرند.

بلوک مادر یونولیت

در فرآیند از دو عامل حجیم کننده و پف دهنده به نام های شنتان و دی اکسید کربن استفاده می‌شود. فرایند پلیمریزاسیون، پلی استایرن اولیه را با میلیون ‌ها منفذ هوا پر می‌‌کند، در نهایت باعث می‌شود بیش از ۹۰ درصد حجم نهایی محصول از هوا تشکیل شود. و سهم ماده اولیه کمتر از ۱۰ درصد باشد.

در مرحله بعدی مواد پخته و حجیم شده سرد شده و به سیلوهای ذخیره سازی منتقل می‌شوند تا برای مرحله قالب گیری آماده شوند. در مرحله بعد این مواد به داخل قالب ریخته می‌شوند. و سپس با کمک بخار آب به شکل بلوک مادر یونولیت در می آیند. معمولا ابعاد آنها ۱*۲*۲ متر است. در نهایت این بلوک‌ها به انبارهایی با تهویه و دمای مناسب منتقل می‌شوند.

ویژگی‌های بارز ورق یونولیت

همان‌طور که گفته شد ماده پلیمری یونولیت به دلیل برخورداری از ویژگی‌ها و مشخصات منحصربه‌فرد کاربردهای متعددی دارد و می‌تواند در صنایع مختلفی استفاده شود. از مهم‌ترین ویژگی‌های این ماده می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • این ورق‌ها از تنوع بالایی برخوردار بوده و به صورت کند سوز و قابل اشتعال تولید می‌شوند.
  • ورق یونولیت معمولاً در ابعاد ۱۰۰*۱۰۰*۲۰۰ تولید می‌شوند اما در ابعاد سفارشی نیز قابل تولید هستند.
  • این یونولیت‌ها از دانسیته‌های مختلفی از ۶ تا ۳۰ در دسترس هستند.
  • ورق یونولیت وزن بسیار سبکی دارد. و در برابر رطوبت، صوت و حرارت مقاومت بالایی دارد.
  • این ماده از طول عمر بالایی برخوردار است. و در برابر فشار و ضربه مقاومت بالایی دارد.
  • این ماده قابلیت بازیافت داشته و هیچ ‌گونه آسیب و ضرری به محیط زیست وارد نمی‌کند
  • حمل‌ونقل این ماده بسیار راحت بوده و به راحتی برش داده می‌شوند
  • ورق یونولیت قیمت مناسبی داشته و استفاده از آن در صنایع مختلف باعث کاهش هزینه‌ها می‌شود.

مهم‌ترین کاربردهای ورق یونولیت

ویژگی‌ها و مشخصات منحصربه‌فرد یونولیت‌ها باعث شده است که این ماده از کاربردها و استفاده‌های صنعتی متعددی برخوردار باشد، و در دهه‌های اخیر به شدت مورد توجه قرار گرفته است. از جمله مهم‌ترین کاربردهای ورق یونولیت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

این ماده در ضخامت‌ها و دانسیته‌های مختلفی تولید می‌شود و می‌تواند به عنوان هسته مرکزی دیوارهای پیش ساخته تری دی پنل استفاده شود که یکی از رایج‌ترین مصالح ساختمان در صنعت ساختمان‌سازی مدرن است.

این ماده به واسطه بافت و ساختار ویژه‌ای که دارد یک عایق بسیار عالی از نظر صوت، رطوبت و حرارت است و می‌تواند در عایق‌بندی‌ها به کار برود.

ورق یونولیت در ضخامت‌های مختلف می‌تواند برای بسته‌بندی لوازم و قطعات مختلف به کار برود.

در صنایع مختلفی همچون خودروسازی، لوازم‌خانگی، لوازم‌تحریر، درب و پنجره سازی و … استفاده‌های متعددی دارند.

پیشنهاد مطالعه : عایق‌بندی سقف با پلاستوفوم | عایق بندی دیوارها با یونولیت

ورق عایق پلاستوفوم

بعد از آنکه بلوک‌های یونولیت تولید و انبار شدند، وارد مرحله جدیدی به نام آرایش بلوک مادر می شوند. در این مرحله، بلوک‌ها بر روی یک میز برش قرار داده می‌شوند. و سپس به کمک سیم‌های المنت برقی و یا دستگاه‌های CNC به یونولیت‌هایی با ابعاد و اندازه‌های مشخص تبدیل می‌شوند. در تمام مراحل ساخت فوم سقفی، کیفیت کالا مورد بررسی و آزمایش قرار می‌گیرد. و نیروهای کنترل کیفی به کمک تجهیزات آزمایشگاهی دقیق و مدرن کیفیت محصول را بررسی و تائید می‌کنند.

بلوک مادر یونولیت و تولید یونولیت‌های دیگر

همانطور که گفته شد یونولیت ها انواع مختلفی دارند. هرکدام از آنها کاربردهای متعددی در صنایع مختلف دارند. همانطور که گفته شدن بلوک مادر یونولیت توسط دستگاه‌های مخصوص به یونولیت‌های دیگر تبدیل می‌شود که به شرح زیر هستند:

یونولیت فشرده با دانسیته بالای ۴۰ و وزن بالا که علاوه بر ساختمان سازی کاربردهای دیگری در خودروسازی، مجسمه سازی و … دارد.

یونولیت سقفی استاندارد با دانسیته ۱۲ که وزن کمی داشته و در ساخت قالب بتن در سقف های مختلف مانند سقف دال یکطرفه (سقف تیرچه بلوک) به کار می رود.

یونولیت دیواری که به عنوان دیوارپوش فوم، فوم دیوار تزئینی، فوم دیوارپوش و … به کار می روند.

یونولیت بسته بندی که به شکل ورقه ای و یا در اشکال خاص و سفارشی تولید می شود.

ورق یونولیت

هر کدام از این یونولیت ها به واسطه ویژگی های منحصر به فرد خود می توانند کاربردهای مختلفی داشته باشند. و در بخش های مختلف ساختمان و یا سایر صنایع به کار بروند.

تولید ورق یونولیت بسته بندی

زمانی که در هنگام تولید بلوک مادر یونولیت، فرایند پلیمریزاسیون به اتمام رسید. و قالب های فوم به خوبی تثبیت شدند. دانه های تثبیت شده می توانند در اشکال سفارشی طراحی و تولید شوند. از آنجایی که ممکن است یونولیت های بسته بندی در صنایع مختلفی استفاده شوند در قالب های مختلفی ریخته خواهند شد. و به تناسب صنعت هدف مواد بازدارنده آتش به آنها افزوده خواهد شد. یونولیت بسته بندی کاربردهای متعددی در پزشک، قطعات خودرو، داروسازی، لوازم خانگی و … دارد.

استفاده از ورق یونولیت در تری دی پنل

امروزه در صنعت ساختمان سازی برای کاهش وزن ساختمان و صرفه جویی در مصالح از دیوارهای آماده تحت عنوان دیوارهای تری دی پانل استفاده می شود. در حقیقت ماده اصلی تشکیل دهنده این دیوارها ورق عایق پلاستوفوم یا همان یونولیت های نسوز است. برای ساخت این دیوارها یک ورق یونولیت در میان دو شبکه مش مفتولی قرار داده می شود. و سپس بعد از نصب این پانل ها در محل مورد نظر شاتکریت یا بتن پاشی می شود.

دیوارهای تری دی پنل در سه دسته تری دی پنل باربر، تری دی پنل غیر باربر و تری دی پنل سقفی وجود دارند. که هر کدام دارای ویژگی ها، قابلیت ها و کاربردهای متعددی هستند. از مهم ترین مزیت های این پانل ها می توان موارد زیر را نام برد:

  • نازک کاری بدون نیاز به گچ و خاک
  • عایق حرارت، صوت و رطوبت
  • کاهش وزن ساختمان
  • عدم ریزش آوار
  • مقاومت در برابر آتش سوزی و امکان عبور لوله های تاسیساتی
  • انعطاف پذیری بالا و ایجاد فضای بیشتر در ساختمان

پیشنهاد مطالعه : ورق پلی استایرن | انواع ورق یونولیت | یونولیت ورقی

ورق عایق پلاستوفوم

قیمت ورق یونولیت (بلوک مادر)

خرید یونولیت ورقه ای، سقفی، بسته بندی و … به موارد مختلفی همچون میزان مقاومت در برابر فشار و ضربه، میزان جذب رطوبت، میزان مقاومت در برابر آتش، میزان دانسیته، نوع پخت مواد، ضخامت و ابعاد یونولیت و … بستگی دارد. به صورت کلی قیمت ورق یونولیت و قیمت یونولیت ورقه ای به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد که مهم ترین آنها شامل موارد زیر هستند:

  • شرکت و برند تولید کننده یونولیت ها
  • کیفیت مواد اولیه
  • نوع پخت و فرآیند پلیمریزاسیون
  • دانسیته یونولیت
  • متراژ مورد استفاده
  • هزینه های حمل و نقل و نصب
  • مواد اولیه مصرفی
  • سایز و ابعاد استاندارد یونولیت ها
  • ترکیب ضایعات در بلوک فوم و …

جهت خرید انواع یونولیت ساختمانی کلیک کنید.

شماره تماس:

واتساپ: 

09129723556

اینستاگرام:

 ایمیل :

Mashinsazi.tayebipoor@gmail.com

تلگرام : 

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *