یونولیت

تولیدی یونولیت چه کاری انجام می دهد؟

تولیدی یونولیت

تولیدی یونولیت

تولیدی یونولیت / پلی ساکارید یا پلی استایرن که با نام یونولیت در بازار شناخته می شود. یکی از کاربردی ترین مواد در صنعت است که به دلیل ویژگی های منحصر به فرد از جمله عایق مناسب در برابر صوت، گرما و سرما، رطوبت و… شهرت دارد. با توجه به نیاز روز افزون بازار به این ماده می تواند یکی از بیزینس های سودده باشد. ما در این مقاله کوتاه به همه نکات پیرامون راه اندازی تولید آن می پردازیم.

برای چندین سال، پلی استایرن منبسط شده یا یونولیت به عنوان یک ماده محبوب در کاربردهای مختلفی همچون بسته بندی مواد غذایی، عایق های مقرون به صرفه و کم مصرف در مصارف ساختمانی و همچنین مواد بسته بندی حمل ونقل و ضربه گیر برای کالاهای حساس به ضربه و موارد دیگر استفاده می شود. یونولیت یک ماده پلاستیکی فوم سفید است که از دانه های جامد پلی استایرن تولید می شود. این محصول معمولاً برای بسته بندی، عایق و غیره استفاده می شود.

ترکیب مواد در یونولیت شامل استایرن و پنتان است. استایرن ساختار سلولی یونولیت را تشکیل می دهد. پنتان نیز به عنوان یک ماده دمنده در این ترکیب استفاده می شود. هر دو این مواد یعنی استایرن و پنتان ترکیبات هیدروکربنی هستند و از محصولات جانبی نفت و گاز طبیعی به دست می آیند.

پس باید در نگهداری و انبارداری آنها بسیار محتاط بود زیرا این مواد قابلیت اشتعال بالایی دارند.

یونولیت چیست؟

اگر قصد تولید یونولیت دارید بهتر است ابتدا با این ماده کاربردی صنعتی آشنا شوید. یونولیت نوعی پلیمر سفید رنگ حجیم و متخلل است. که از فرآیند پتروشیمی ایجاد شده و دارای خواص عایق بندی بالایی است. به همین دلیل به عنوان عایق در صنایع مختلفی از بسته بندی ابزارهای الکترونیکی و برقی تا ساختمان سازی و… مورد استفاده قرار می گیرد. یونولیت را می توان در وزن های حجمی متفاوت با اندازه های کوچک و بزرگ به شکل بلوک، گرانول و ورق تولید کرد.

از مهمترین کاربردهای یونولیت می توان به استفاده از آن دکوراسیون و فضاسازی موقت (به دلیل وزن بسیار کم و حمل و نقل آسان)، ساخت سردخانه و یخچال های مسافرتی (به دلیل خواص عایق بندی) و استفاده به عنوان جایگزین مصالح ساختمانی در ساخت سقف و دیوارهای پیش ساخته اشاره کرد.

نکات تولید یونولیت

یکی از مهمترین نکاتی که در برپایی تولیدی یونولیت باید به آن دقت داشته باشید، تولید نوع مشخصی از یونولیت است. همان طور که اشاره کردیم یونولیت به صورت گرانول، بلوک و ورق تولید می شود. یکی از مشخصه های بارز یونولیت در تولید این محصول، توجه به دانسیته آن است.

عموما یونولیت های تولیدی در ایران بسته به نوع یونولیت دارای دانسیته ۶ تا ۲۰ کیلوگرم در متر مکعب هستند. هرچه دانسیته یونولیت بالاتر باشد وزن آن نیز سنگین تر خواهد بود.

مواد اولیه برای تولید یونولیت یا پلی استایرن، استایرن (با فرمول شیمیایی C ۸ H ۸) است که از نفت یا گاز طبیعی به دست آمده و در اثر واکنش بین اتیلن و بنزن تشکیل می شود.

یونولیت یک ماده بسیار سبک وزن با هدایت حرارتی بسیار کم، جذب رطوبت کم و خواص ضربه گیری عالی است. یکی از کاستی های این نوع فوم قابلیت اشتعال بالای آن است.

یونولیت پس از قرارگرفتن در معرض حریق در طی بیست دقیقه شعله ور می شود. همچنین این ماده در مقابل محلول های شیمیایی مقاومت پایینی دارد.

توضیحات تکمیلی یونولیت

یونولیت یکی از رایج ترین مواد در زندگی روزمره است. این فوم سفید را می توان در لیوان های نوشیدنی،عایق ها، بسته بندی و غیره مشاهده کرد. پلاستیک فوم از 98٪ هوا و مابقی از پلی استایرن تشکیل شده است.گرانول ها به گونه ای با بخار گرم می شوند که به سرعت حالت انبساط و کف شدن می گیرند و تشکیل یک بلوک با چگالی کم و به شکل خاصی را می دهند.

مواد تشکیل دهنده فوم یونولیت ارزان و سبک هستند و معمولاً ۱۵ تا ۳۰ کیلوگرم در مترمکعب وزن دارند. پلی استایرن منبسط شده باگذشت زمان خواص اساسی خود را از دست نمی دهد و می تواند به طور کامل بازیافت و مورداستفاده مجدد قرار گیرد.

مراحل ساخت یونولیت را می توان در سه مرحله خلاصه کرد:

در این مرحله ماده خام یونولیت را با بخار می جوشانند. به این ترتیب حجم دانه های استایرن ۴۰ تا ۵۰ برابر افزایش می یابد. این مرحله تا اندازه ای ادامه می یابد که چگالی یونولیت به حد استاندارد و مورد نیاز برسد.

تهویه

در این بخش از تولیدی، دانه های یونولیت حجیم را در دستگاه تهویه قرار می دهند تا به دما و فشار تعادل برسند.

قالب سازی

در مرحله آخر، دانه های را داخل قالب می ریزند. در این مرحله بیش از ۹۸ درصد حجم یونولیت ها از هوا تشکیل می شود. دانه های داخل قالب ها را مجددا با بخار گرم می کنند و به شکل بلوک در سرتاسر قالب پخش می کنند.

یک نکته مهم: در صورتی که قصد دارید تولیدی یونولیت به شکل گرانول یا ورق راه اندازی کنید، این مراحل کمتر یا بیشتر شده و تجهیزات دیگری باید به آن ها اضافه شود. مثلا در صورتی که قصد تولید ورق یونولیت داشته باشید باید با دستگاه نورد یونولیت های حجیم شده را به ورق تبدیل کرد.

تولید پلاستوفوم

یکی از انواع یونولیت که در تولیدی ها عرضه می شود، پلاستوفوم یا یونولیت سقفی و دیواری است. البته مراحل تولید این بلوک های یونولیتی کاملا مشابه آنچه در بخش های قبل اشاره کردیم است. با این تفاوت که بلوک های بزرگ یونولیتی در نهایت به اندازه های استاندارد برش زده می شوند. اندازه این یونولیت ها بسته به استاندارد به کاررفته در ساخت دیوار و سقف تعیین می شوند.

یونولیت با کیفیت

باید به چگالی، ابعاد، ضخامت، دما و شرایط زمانی و همچنین ساختار یونولیت تولیدی توجه شود. مهمترین نکته تأثیرگذار بر کیفیت تولید یونولیت، سرعت بخار و جهت بخاری است که به گرانول های یونولیت وارد می شود.

استفاده از دستگاه های پیشرفته و مدرن در خط تولید یونولیت می تواند تضمینی بر تولید یونولیت با کیفیت و مرغوب باشد. در تولیدی یونولیت بهتر است از دستگاه های ارزیاب برای آزمایش و بررسی کیفیت تولید یونولیت در هر مرحله استفاده شود.

خرید یونولیت

یکی از بهترین راه ها برای خرید انواع یونولیت با قیمت مناسب، خرید این محصول از تولیدی برتر فوم طیبی است. بنابراین در صورت تولید یونولیت با کیفیت می توانید امید داشته باشید که سفارشات بسیاری با قیمت مناسب تولید کرده و نبض بازار را در منطقه خود به دست بگیرید.

سخن پایانی

یونولیت یک ماده کاربردی با ویژگی ها و خواص بسیار است که امروزه در صنایع مختلفی به کار برده می شود. برتر فوم طیبی یکی از بهترین منابع تأمین این ماده در مقادیر بالا است. خرید یونولیت از تولیدی یونولیت می تواند بهای تمام شده کالا را برای مصرف کننده به شکل قابل توجهی کاهش دهد. برای راه اندازی خط تولید فوم  نیز می توان با کمک نیروی متخصص، دستگاه های پیشرفته و تخصصی و همچنین در اختیار داشتن زیرساخت های مناسب اقدام کرده و به بازار تولید یونولیت ورود کرد.

جهت خرید انواع یونولیت کلیک کنید

قبل از خرید، بهتر است ابتدا نیاز خود را بررسی کنید و به اندازه کافی مقدار مورد نیاز را تعیین کنید. همچنین، به کیفیت و برند محصولات توجه کنید و با مشاوره کارشناسان فروشگاه، بهترین گزینه را انتخاب کنید. جهت دریافت قیمت و همچنین ارتباط مستقیم با برتر فوم طیبی میتوانید با ما در ارتباط باشید.

شماره تماس:

واتساپ: 

09129723556

اینستاگرام:

 ایمیل :

Mashinsazi.tayebipoor@gmail.com

تلگرام : 

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *